keskiviikko 29. huhtikuuta 2009

Woi Weikkonen!

Kuvankauniissa Switzerlandiassa ajettavalla Tour de Romandie’lla on Jussi Veikkanen aloittanut näyttävästi. Weikkosemme säntäsi eilen aika-ajona ajetulle prologille aivan porukan alkupäässä ja tekikin niin hyvän ajan, että siniristilippu liehui uljaasti ylimpänä aivan loppusuhinoille saakka. Jussi oli lopulta seitsemäs ja jäi ajassakin vain neljä sekuntia! Sveitsin oma tykki Fabio Cancellara oli meidän Jussia hitaampi, niin.
Tänään sotketaan 176 ja rapiat Montreux’sta Fribourgiin. Retken järjestäjä on luvannut, että reitiltä löytyy ”three leg-sapping climbs” – tai rahat pois.

x x x
Löytyi kiva kuva Jussi Veikkasesta siniristilippupaidassaan Flèche Wallonne -kisassa. Kyllä se erottuu!

2 kommenttia:

Masu kirjoitti...

Pidetään peukkua, että Cancellara itse kisassakin peruuttelisi peppu edellä eli cancelloisi Weikkonen-Veikkasemme taakse lopputuloksissa kaikkien kauheiden kolmijalkaisten vuoristonousujen tauottua, reisilihasten huutaessa hallelujaata. Bon courage, Jussi!

Ripsu kirjoitti...

No, eilen kisaa jouduttiin lyhentämään lumen vuoksi, mutta hieman flunssaiselle Jussille se sopi ja hän olikin etapin jälkeen komeasti sijalla 11. Canccu Cancellara oli 14.
Tänään kulkikin sitten taas kurjemmin ja siniristilippu hulmuaa vaisusti rivillä 110. Canccu on hällä kuitenkin edelleen takapuolella, sijalla 111.